Pimee Vintti myy vanhaa tavaraa ja hurmaa kävijän aidolla menneiden aikojen ympäristöllä. Tarjonta on vaihtuvaa, monipuolista ja runsasta. Turun Paattisten Tiensuun tilan 1700-luvun rakennuksissa on n. 600 neliötä täynnä ihania löytöjä. Myymme eri vuosikymmenten huonekaluja, valaisimia sekä arjen käyttöesineitä, kuten astioita ja tekstiilejä. Katso kuvia tarjonnasta.

Suomalainen Second Hand Shop

Pimeeltä Vintiltä löytyy vanhaa tavaraa moneen makuun; huonekaluja (mm. talonpoikaishuonekalut ja design-huonekalut), antiikkia, valaisimia, peilejä, räsymattoja, liinavaatteita, leluja, hopeita, koruja, levyjä, pienesineitä ym. Vintillä nököttää myös ihan oikea Äijänurkka, josta löytyy jos jonkin näköistä ja kokoista käyttökelpoista rompetta. Varsinkin 50-, 60- ja 70-luvun irtaimisto on Vintillä hyvin edustettuna.

Pimee Vintti on sisustuspuoti, laadukas kirpputori ja antiikkiliike samassa paketissa

Nostalgia ja hyväkuntoiset vanhat tavarat ovat Vintin sydän. Kun etsit uniikkeja keräilyesineitä, vanhaa sisustustavaraa, antiikkia, vinttitavaraa, viehättävää retroa, Kupittaan Savea tai vanhoja vaatekaappeja, pistäydy ihmeessä Vintillä. Olemme sopivasti kirpputorin ja antiikkiliikkeen välimaastossa. Helposti lähestyttävä, hyväkuntoisen vanhan tavaran myymälä, jossa on ainutlaatuinen tunnelma ja miljöö. Etsimme myös puolestasi himoitsemiasi aarteita, katso Toivomuskaivomme.

Ostamme ja myymme vanhaa tavaraa

Pimee Vintti ostaa ja myy vanhaa tavaraa, antiikkia, retroa ja vintagea. Kun tyhjennät vinttiäsi tai kellariasi tai sinulla jää muutosta ylijäämätavaraa, ota yhteyttä. Ilmoita myös mm. kuolinpesistä ja maatilojen jäämistöistä. Näin teemme tavaran kierrätystä parhaimmillaan. Huomioi Vintin tarjoama mahdollisuus myös muuttoa tehdessäsi tai vaikkapa autotallia siivotessasi. Tarjoamme myös kuljetuspalvelua.

Soita siis Vintin emännälle Marikalle p. 040 550 4470, niin saadaan asiasi eteenpäin.

Kurkkaa videolta Marikan haastattelu ja Vintin tunnelmaa vuodelta 2015.

 

Pimeen Vintin sisäänkäynti