Pimeen Vintin Facebook

16 hours ago

Pimee Vintti

Päivän uutuuksia....
Avoinna KE-PE klo 12.00-18.00
ja LA ja SU klo 11.00-16.00
Tervetuloa 😊
www.pimeevintti.fi
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa

1 day ago

Pimee Vintti

Päivän uutuuksia ....
Avoinna KE, TO ja PE klo 12.00-18.00
ja LA ja SU klo 11.00-16.00
Tervetuloa 😊
www.pimeevintti.fi
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa

5 days ago

Pimee Vintti

Kuhankuonon ja Kurjenrahkan kansallispuiston tämän kesän Föli -joukkoliikennekokeilun viimeinen viikko on kovaa vauhtia meneillään. Kokeilua varten perustettu tapahtuma- ja palvelukalenteri pursuaa mahdollisuuksia. Vielä sunnuntaina 12.8. Föli-kauden päätöksenä Savojärven Rantapiha lla on mahdollisuus melontaan kello 12 ja 15. Kanoottikuningas on järjestämässä melontaa. Melonnan voi varata ja maksaa etukäteen Kanoottikuninkaan kautta. Myös Rantapihan kioski on tapahtuman aikaan avoinna.

Loppuviikon muita tapahtumia voi katsoa tarkemmin tapahtumakalenterista www.kuhankuono.fi/fi/tapahtumakalenteri/.

Fölikokeilun aikaiseen erikoisuuteen Patikkabussiin voi hypätä vielä kaksi kertaa: tänään keskiviikkona kello 12:05 (paluu Kuhankuonon Föli-pysäkille klo 15) ja lauantaina 10.20 (paluu kello 15). Patikkabussi on täysin ilmainen Pöytyä n kunnan tarjoamana ja bussissa on opas. Patikkabussi vie sinut Yläneen keskustaan, jossa on mahdollisuus tutustua vaikkapa luontokeskus Luontokapinetti n mahtavaan näyttelyyn.

Lauantaina on myös viimeinen aikataulutettu takuulähtöopastus Savojärven kierroksella. Opas Sirke Ruusunen vetää ryhmäkierroksen Kuhankuonon Föli-pysäkiltä kello 11:10. Ennaltailmoittautumista ei tarvita. Opastusmaksu on 7 euroa. Alle 16-vuotiaat vanhempien seurassa maksutta. Retki on synkronoitu Föli-vuorojen kanssa.

Osuuskunta Onnenjuurin suositut luontoyhteysharjoitukset ja metsäjooga saa jatkoa lauantaina kello 12.45. Kurjenpesällä. Tapahtumaan osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen osoitteessa onnenjuuri.com

Seuraavat palvelut ovat myös käytössäsi:
- Siipiveikkojen eläinpiha, kahvila ja grillauspaikka Kurjenrahkan kansallispuiston eteläosassa on avoinna loppuviikon kello 11-18.
- Kuhankuonon Puoti Kurjenpesällä (n. 700 metriä Kuhankuonon Föli-pysäkiltä) on avoinna 11-17 lauantaina ja sunnuntaina.
- Rantapihan kioski on avoinna 11-16 lauantaina ja sunnuntaina.
- Rantapihan sauna on avoinna loppuviikon kello 11-20. Saunamaksu on 1 euro.
- Vintage-sisustuskauppa Pimee Vintti Föli-bussin reitin varrella matkalla Kurjenrahkalle on avoinna to-pe 11-18 ja la-su 11-16.

Nyt jos koskaan kannattaa tulla Kurjenrahkalle - tällä viikolla se on vielä mahdottoman helppoa Fölillä!

Fölibussin aikataulut: www.foli.fi/fi/node/4619/
... See MoreSee Less

Katso Facebookissa
·Jaa