Pimee Vintti on toiminut Turun Paattisilla sijaitsevalla Tiensuun vanhalla maatilalla vuodesta 2012. Pihapiirin vanhimmat rakennukset ovat 1700-luvulta ja valtaosa liki kymmenestä (laskutavasta riippuen 7 tai 9!) rakennuksesta on 1800-luvulta. Tilalla on asuttu viimeksi vuonna 1957. Sen jälkeen Tiensuun tilan rakennukset ovat toimineet kesämökkinä, ja vuonna 2002 siitä on katkaistu sähkölittymä.

Tiensuun päärakennuksen kurkihirressä on vuosiluku 1863, jolloin se on todennäköisesti siirretty nykyiseen paikkaansa. Asiantuntijoiden mielestä päärakennus on rakennusteknillisesti vanhempaa perua. Rakennukset ovat seudulla vaihtaneet paikkojaan, sillä kertomuksen mukaan Tiensuusta on vanha rakennus siirretty läheiselle Klootin tilalle.

Tilalta löytyy päärakennuksen lisäksi mm. makasiini eli suuli, talli, navetta, aitta ja varasto.

Kolme Tiensuun rakennuksista on kunnostettu myymäläkäyttöön. Huoneissa ihanat aarteet ovat ulottuvillasi, osin teemoittain järjestettyinä. Jokaiselle esineelle on haettu juuri se oikea paikka! Tervetuloa aikamatkalle ja löytöretkelle, olipa mielessäsi sitten huonekalu tai valaisin, astia tai tekstiili.